1a FASE DEL CAMÍ ESCOLAR

Aquí tenim un article escrit per alum@s de 6è d’ Ed. Primària del Brusi arrel de la inauguració de la primera fase del Camí Escolar, el dia 31 d’octubre. Si voleu veure més cliqueu sobre la imatge i veure l’article complet amb fotos:
Avui estem de festa, sí, ens trobem de festa i sabeu perquè? Doncs perquè inaugurem un projecte en què nosaltres els nens i les nenes del districte de Sant Martí ens sentim protagonistes d’aquest Camí Escolar que és el nostre Espai Amic. Ja sabem que Barcelona és una ciutat per a tothom i nosaltres, que som els més petits, volem el nostre espai per jugar, igual que els grans l’utilitzen per aparcar, i també volem poder caminar per tots els carrers amb tranquil·litat i sense perill i ja que ens hi posem, demanem una dia a l’any dedicat a jugar per tots els ciutadans. I sobretot, volem un barri que sigui més proper i així poder trobar-nos amb els amics , companys de les activitats extraescolars, de l’esport, veïns i coneguts. Podrem anar tots sols a l’escola i quan tornem a la tarda ens podrem quedar als parcs per jugar una estona i així fer les places més vives i boniques. Volem que aquest espai esdevingui un lloc de relació i convivència on els nens puguin convertir-se en petits exploradors de la seva ciutat. Nosaltres som el futur, i aquest futur ha de ser més sostenible. Volem tenir la possibilitat de ser més autònoms, de sentir-nos més grans, més responsables, més lliures i poder parlar entre nosaltres. Hem començat bé, al llarg de tot el camí ens hem trobat botigues amigues, amb el seu adhesiu als aparadors, que ens donen seguretat i confiança perquè sabem, que si cal ens protegiran. També ens hem adonat de que els passos de vianants estan repintats, hi ha mes semàfors i s’han adequat les voreres. Recuperem les voreres, les places, els passos de vianants, la vida al carrer, és a dir la convivència!
foto

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria