CARNESTOLTES-2.010

Benvolgudes famílies,  ja hem engegat l’activitat de Carnestoltes per participar a la rua del barri, el dia 13 de Febrer.  El motiu de la disfressa serà LES ABELLES.  Per fer una previsió de la gent que serem hauríeu d’apuntar-vos abans del  29 de Gener per tal de poder comprar el material amb previsió.
Per apuntar-vos ho podeu fer  a través dels delegats de classe.  Si no us es possible fer la inscripció a traves d’ells la podeu fer també mitjançant aquesta butlleta amb el nom i classe del o dels fills/es, a més del número d’adults, telèfon i mail de contacte i dipositar-la a la bústia de l’Ampa.
IMPORTANT: Us demanem que no repetiu les inscripcions.
Anirem actualitzant la informació al nostre BLOC de  l’AMPA
BUTLLETA:CARNESTOLTES

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria