CASAL DE PRIMAVERA

Benvolguda família,
Enguany ens proposem tornar a  organitzar el casal de primavera pels infants a la nostra escola el Ceip L’Arenal  en col·laboració amb l’Associació Cívica Sant Martí i l’empresa de menjador F.  Roca SL
Juntament amb aquesta circular , us adjuntem tota la informació, els interessats podreu recollir el full d’inscripció, a partir de dilluns dia 1 de març i l’haureu de deixar dins de la bústia de l’AMPA, que hi ha al vestíbul de l’escola  abans del dia 15 de març de 2010.
Us demanem que , si us plau, respecteu els terminis establerts.
 Per més informació podeu contactar amb nosaltres amb: casals.ampa.arenal@gmail.com, i a la web del AMPA.
Per consultar dates i preus obriu els següents arxius:
cartellprimaveraarenal_ampa
casals

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria