NOVES NOTÍCIES DEL CAMÍ ESCOLAR

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, la nostra escola participa des de fa anys en un projecte destinat a crear una xarxa de camins escolars al Poblenou. La Macrocomissió Camí Escolar (MCCE), que és com es diu el grup que lidera el projecte, la formem 15 centres del barri, tant públics com concertats, de tots els nivells educatius.
Us volem fer saber que el nostre projecte de Camí Escolar ha estat convidat a participar en les V Jornades sobre educació per a la mobilitat i la convivència als entorns escolars, que tindran lloc els dies 10 i 11 de maig a Barcelona. El dia 11 de maig a les 16 h., dues representants de la MCCE explicaran la nostra experiència a la taula rodona titulada: «La Xarxa de Camins escolars del Poblenou. El paper de les famílies en el projecte”. Els temes de debat tenen a veure sobretot amb la dimensió educativa del camí escolar, entesa des de la co-responsabilitat de tots els agents que intervenen: nois i noies, docents, famílies, i ciutadania en general.
Les jornades es celebraran a l’Auditori Axa (Diagonal 547), són gratuïtes i estan obertes a totes les persones interessades. La inscripció es pot fer a través de la web www.bcn.cat/camiescolar quan abans millor. Us animem a participar.
Properament us donarem més informació sobre els avanços del Camí Escolar i la inauguració de la segona fase que inclouria el nostre centre.

Fins aviat.

Programa Jornades

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria