INAUGURACIÓ DEL CAMÍ ESCOLAR DEL POBLENOU

 Camins escolars
El proper dissabte 13 de novembre, inaugurarem el Camí Escola del Poblenou amb una macrocercavil·la per tot el barri amb percussió, capgrossos, barrets, armilles, pancartes i molta gresca!
Ens trobarem tots a les 11h. davant  de la nostra escola, on farem una xocolatada mentre esperem les famílies del Grèvol amb les que ens ajuntarem per anar cap al Xalet de la Paperera, la Mar Bella i, finalment ens trobarem amb la resta d’escoles a la Rotonda del Casino on hi haurà parlaments i animació. L’acte conclourà cap a les 14h.
Per preparar-ho tot, farem un EQC (el que calgui) on és imprescindible la vostra participació!
dia: dissabte, 6 de novembre
hora: d’11 a 14h. (quan acabem la feinada, farem un pica-pica memorable!)
lloc: al pati de l’escola
Què és el Camí Escolar?
El camí escolar consisteix en l’elecció d’uns itineraris que permeten el desplaçament segur dels nens i les nenes a l’escola, i que s’escullen entre els recorreguts que la majoria de l’alumnat i les seves famílies utilitzen amb més freqüència. És una oportunitat per recuperar l’espai públic i una possibilitat magnífica d’aprendre a moure’s per qualsevol entorn urbà.
El seu objectiu és que els nois i les noies a partir dels 8 anys guanyin autonomia personal i qualitat de vida mentre van i tornen sols de l’escola, passegen pel parc, van al casal o a fer esport, etc., i promoure alhora un compromís de participació
Més informació a:
Camí Escolar del Poblenou
Web dels Camins Escolars

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria