I CURSA SOLIDÀRIA L'ARENAL DE LLEVANT

QUIN DIA SERÀ? el diumenge 15 de maig de 2011, a les 9:15h.
QUI L’ORGANITZA?  La Comissió de Solidaritat i Cooperació de l’Ampa de L’Arenal de Llevant, amb el suport de l’equip docent i les famílies.
PER QUÈ UNA CURSA?

  • Per promoure la solidaritat i la cooperació entre les famílies i la comunitat educativa.
  • Per promoure l’esport com a un hàbit de vida saludable, sense ànim competitiu i com a vehicle de relacions socials.
  • Per obtenir recursos econòmics per ajudar a entitats socials del barri a disminuir la pobresa i les desigualtats d’algunes famílies de la nostra ciutat.

PER QUÈ SOLIDÀIRA? Donarem els diners de les inscripcions a l’Associació Quart Món que treballa amb el col·lectiu de persones que viuen en caravanes a la zona de solars del nostre barri i que desenvolupa tasques d’educació social al carrer amb infants i adolescents.
EN QUÈ CONSISTIRÀ? Farem 7 curses adaptades a diferents grups d’edat, en un circuit habilitat al voltant de l’escola de l’Arenal de Llevant. Es tracta d’una cursa de caràcter solidari i no competitiu, a on es premiarà la participació i no el resultat final. L’activitat s’emmarca en el programa de Festes de Maig del Poblenou.
QUI POT PARTICIPAR? La participació és oberta a tots els nens i nenes, pares i mares, mestres i monitors i monitores de l’Arenal de Llevant i també d’altres escoles del barri i altres participants per lliure.
QUAN I COM US PODEU INSCRIURE? del 26 d’abril a l’11 de maig de 2011

  • Participants de l’Arenal: Veniu a l’Escola (Bac de Roda, 33) i demaneu per la Marta Jara o la Soledad Ponce.
  • Participants del Barri: Descarregueu-vos la butlleta d’inscripció i envieu-nos-la ben emplenada a: ajlx@telefonica.net
  • APORTACIÓ: 3€ els nens i les nenes i 5€ els adults/es.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria