NOVA COMISSIÓ DE L'AMPA PER UNA ESCOLA INCLUSIVA

Amb aquesta nova Comissió d’Escola Inclusiva, volem que els nens i nenes amb especials necessitats continuïn gaudint de totes les activitats de l’escola, i volem vetllar perquè el Departament d’Ensenyament no retalli els recursos necessaris per portar a terme el Pla d’Inclusió. Per tot això, ens plantegem aquests objectius:

  1. Crear una xarxa de Comissions d’Escola Inclusiva al barri, tasca ja iniciada per la FAPAC (Federació d’AMPES de Catalunya).
  2. Buscar subvencions, recursos i ajuts per a qualsevol activitat (menjador, piscina, casal, etc.), fet que  en beneficiarà també a la resta de l’alumnat, al tenir mes recursos per atendre aquestes necessitats.
  3. Assessorar, orientar i donar suport a les famílies, informant sobre els recursos d’atenció  terapèutics i pedagògics externs, dins de l’escola i, ajuts i prestacions, etc.
  4. Organitzar xerrades per pares i famílies a fi de donar a conèixer el col·lectiu especial que comparteix les aules amb els seus fills.
  5. Vetllar, amb l’ajut de l’escola, i continuar demandant a l’administració educativa que, sigui del color que sigui,  l’escola pública continuï essent inclusiva i integradora.

Estem a la vostra disposició:  raquel.adrianerea@yahoo.es; iepaiepa@hotmail.com; fmartinez@casaldelsinfants.org; uanjozamora72@gmail.com; majues@telefonica.net

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria