ESCOLA DE MARES I PARES: Com acompanyar als meus fills per a que siguin lectors

DIA: Dijous 16 de Juny a les 21h

A CÀRREC DE: Pep Duran (Traginer de contes i llibreter)

CONTIGUT: Conferència adreçada a tots els pares, però sobre tot als d’infantil i cicle inicial, amb la intenció que us engresqueu per acompanyar als vostres fills i filles a fer-se lectors.

En Pep Duran tragina contes en maletes, obrint el que està tancat, descobrint capses com a metàfores dels llibres que tenen alguna cosa a dir. De les capses sorgeixen objectes que guarden histories i que connecten amb els llibres que presenta.  El seu repertori consta de contes moderns, publicats en àlbums, enllaçats per anècdotes i vivències personals.

De les maletes que tragina traurà continguts que seran motiu de reflexió, fent servir objectes que parlin a les tres intel·ligències: la racional, l’emocional i la instintiva, i facilitant-nos recursos que permetran que apliquem el millor de cadascú de nosaltres a l’hora d’acompanyar als nostres menuts pels camins de la lectura.

La sessió es composa d’una narració de contes amb reflexió sobre el valor dels contes i de com aquests ajuden a mirar el món amb uns ulls més savis. 

T’hi apuntes?

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria