TALLER DE REPARACIÓ D'ELECTRODOMÈSTICS

¿Teniu alguna torradora, microones, aspirador, cafetera, llum de tauleta de nit, etc.,  que s’ ha espatllat? Abans de llençar-lo o comprar-ne un de nou, proveu de portar-lo al  Taller de reparació de petits electrodomèstics d’APROPEM-NOS, una iniciativa intercultural del barri. Si es pot arreglar, amb una mòdica quantitat de diners, el tornareu a tenir en funcionament. La butxaca i el medi ambient hi sortiran guanyant! Si es tracta d’un electrodomèstic més gran (campana de cuina, nevera…) hi ha la possibilitat que els alumnes del taller i el formador es desplacin a casa vostra. També podeu portar directament l’aparell que voleu arreglar les tardes de dilluns a dijous al centre cívic Can Felipa, 2a planta.
Aquest taller és una iniciativa d’APROPEM-NOS per proporcionar formació pràctica i uns petits ingressos a persones en situació d’extrema pobresa.
Per més informació, podeu trucar-los al 93 256 38 72 o esriure’ls a: apropemnos@bcn.cat
Organitza: APROPEM-NOS (Podeu visitar el seu bloc clicant AQUÍ)

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria