CERQUEM GENT AMB GANES DE DONAR CANYA…

…amb les baquetes als nostres tabals. Si, cerquem pares i mares que vulguin alliberar tota la seva energia acumulada i s’animin a participar al nostre grup de percussió. Els nostres tabals surten per Carnestoltes, per les festes de Maig (acompanyant els capgrossos) i també acompanyaran als nens i nenes durant la rua de Carnestoltes de l’escola; així com per a qualsevol celebració que ho requereixi.
A l’Arenal de Llevant n’estem orgullosos de poder presumir d’un grup de percussió propi, quelcom que hauríem de lluitar per no perdre. Per això us animem a venir a assajar amb nosaltres els dilluns a les 20,45 h.
Us convidem a probar-ho, us encantarà.
L’activitat té un csot anual molt assequible a dividir segons la gent que finalment s’afegeixi al grup.
Pepe i Marta (tabalers de l’Arenal)
Podeu contactar amb la Marta Jara (arenal.sas@gmail.com) o amb els delegats de la vostra classe.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria