XERRADA: ESTIMULACIÓ PRECOÇ

DIA: dijous, 29 de març a les 21h
LLOC: CEIP L’Arenal de Llevant (Bac de Roda, 33)
A CÀRREC DE: Núria Ferrés, experta en estimulació precoç
ORANGITZA: ESCOLA DE PARES I MARES DE L’AMPA L’ARENAL DE LLEVANT
CONTINGUT: L’estimulació primerenca o precoç és el conjunt de mitjans, tècniques i activitats amb fonament científic i aplicat de forma sistemàtica i seqüencial. Es fa servir amb nens i nenes des del seu naixement fins als 6-7 anys, amb l´objectiu de desenvolupar  al màxim les seves capacitats cognitives, físiques, emocionals i socials, evitar estats no desitjats en el creixement i ajudar els  pares amb eficàcia i autonomia en la cura i desenvolupament de l´infant. L’estimulació primerenca amb nens sans no és una teràpia ni un mètode d´ensenyament formal. Quan estimulem els nostres nens, els hi presentem  diferents oportunitats per explorar, adquirir destreses i habilitats d´una manera natural i entendre el que succeeix al seu al voltant. Per què és tan convenient estimular la intel·ligència del nostre fill. Quin és el millor moment per fer-ho. Quines són les activitats que més afavoreixen el desenvolupament intel·lectual i físic de l’infant. Com a pares, com podem contribuir a aquest desenvolupament des de casa.
Us hi esperem!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria