XERRADA: EDUCAR-NOS PER EDUCAR

  • DIA: dissabte 5 de maig de 2012
  • HORA: de 10 a 13h.
  • LLOC: CEIP Fluvià (C. Fluvià, 60)
  • PONENT: Anna Mascaró i Colls: Filòsofa, pedagoga, experta en psicologia de l´evolució humana y assessora d´educació
  • ORGANITZA: Ampa Fluvià
  • PREU: 18 €
  • CONTINGUT: Es pot considerer la maternitat i la paternitat com un dels oficis més sagrats des de l’inici dels temps; un ofici del que ser aprenent amb consciència és la màxima aspiració, i en el que els grans mestres seran els nostres fills/es. Creix tu per a poder fer créixer als teus fills!!  Us convidem a reflexionar sobre diversos aspectes que incideixen en el dia a dia de l´educació dels fills: Convertim els conflictes en oportunitats d´aprenentatge? Necessitem que ens necessitin? Podem escoltar-los sense jutjar? És el que fem el que volem ensenyar-los? Eduquem en l´amor o en la por? Els fills ensenyen als pares?
  • SERVEI DE CANGUR: Estem valorant la possibilitat de servei d’acollida per nens en funció de la demanda (estimem un cost màxim de 3 euros/nen si hi a demanda suficient). Si us plau, confirmeu la vostra assistència i, en seu cas, l’interès en el servei d’acollida abans del 28 d’abril a escolafamiliafluvia@gmail.com

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria