XERRADA A L'ARENAL: LA RELACIÓ ENTRE GERMANS

LA RELACIÓ ENTRE GERMANS: CONVIVÈNCIA, CONFLICTES I GELOSIA.

a càrrec de Alba Gonzalez,  psicologa, coach i profesora de la Universitat de Barcelona.
dijous 26 de abril 2012, 21 hores.

CEIP L’ Arenal de Llevant.

C/ Bac de Roda, 33

 El conflicte entre germans sovint és habitual i moltes vegades genera malestar i nervis als pares i mares i qüestionaments sobre quina és la millor manera d’afrontar-los. Per això respondrem algunes qüestions basant-nos en les vostres pròpies experiències: Quines són les causes dels conflictes entre germans? Quines funcions tenen els conflictes? En podem aprendre? Quina repercussió tenen en els infants? Què hem de fer com a pares i mares? Què fem amb la gelosia?
dijous 26 de abril 2012, 21 hores.

CEIP L’ Arenal de Llevant.

C/ Bac de Roda, 33

 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria