Si ens retalleu ens abandoneu. Aixó si que no!

Dincat és mobilitza, reserveu el mati de diumenge 20 de maig, de 11 a 13.30h on us esperem a l’acte reivindicatiu en resposta als pressupostos del govern espanyol en els quals la partida destinada a les politiques actives d’ocupació a Catalunya, es redueix un 56% respecte al passat any.
Entitats, treballadors, familiars i representants d’entitats socials i d’institucions, junts farem pinya per aglutinar suports i generar consens per defensar el dret al treball de les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental. Diverses autoritats com el Conseller de Benestar Social i Família J.Lluís Cleries o l’alcalde de Barcelona Xavier Trias ja han confirmat la seva presència a l’acte.
L’acte comptarà amb concerts, activitats lúdiques, castellers, cercaviles i la lectura del manifest a càrrec de diverses personalitats de la societat catalana.
Dades de l’acte:
  • Data: Diumenge 20 de maig de 2012
  • Hora: 11h – 13:30h
  • Lloc: Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf), Barcelona

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria