XERRADA: "Retallades i reptes de futur en l'educació"

Com segurament ja sabeu des de la Plataforma per la defensa de l’Escola Pública del Poblenou estem preparant un debat/xerrada que serveixi per reflexionar des del Poblenou sobre el difícil moment que està passant l’educació pública i aportar llums sobre els camins a emprendre. El títol de la xerrada és:  “Retallades i reptes de futur en l’educació”
A tal fi, hem convidat  a Juan Sánchez de Enciso, escriptor i professor de secundària i a tres persones representatives del trajecte escolar del Poblenou (Fina Majol, directora de l’escola Bressol La Mar Xica; Maria Fornos, directora de l’escola Acàcies i Salvador Rovira, director de l’Institut del Front Marítim).
 
Aquest acte es farà el proper dijous 31 a les 7 de la tarda a la sal d’actes de la biblioteca de Can Saladrigas.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria