ESCOLA INCLUSIVA EN PERILL

Benvolguts tots,
Ja ha començat el curs i ja han començat les retallades. Concretament aquest ha estat un inici de curs especialment complicat per 52 alumnes escolaritzats en centres públics de Barcelona als quals donava suport ASPASIM. El passat dia 10 de setembre a les 2 del mig dia el Departament d’Ensenyament i el Consorci d’Educació de Barcelona va fer saber a ASPASIM que només podia oferir aquest servei de suport que venia donant, a les escoles concertades. Els 21 centres públics afectats van rebre aquesta informació el mateix dia d’inici de curs, el 12 de setembre, i es van trobar sense cap professional de suport al seu centre que pogués atendre als alumnes amb NEE .
Ens consta que les famílies i centres afectats ja s’han començat a moure per tal de mostrar el seu rebuig a aquesta acció, i sobretot per condemnar la manera com s’ha portat a terme. S’han escrit queixes al Síndic de Greuges, s’han enviat cartes als inspectors dels centres i s’ha fet arribar aquesta informació també a la premsa. Adjuntem el link d’una notícia apareguda avui a “El singular digital” on es parla d’això.
http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2012/09/carta_oberta_a_la_consellera_rigau_88640.php
Per tant, hem de seguir endavant defensant un model d’escola inclusiva de qualitat, que no pot permetre’s més accions d’aquest tipus. A dia d’avui ja tenim 8.167 signatures a la campanya que varem iniciar el passat juliol. Cal doncs seguir lluitant per a que s’escolti la nostra veu.
Tots aquells que tingueu informació que desitgeu compartir amb el grup, podeu enviar un mail escolainclusivaenperill@googlegroups.com
Si teniu coneguts o persones interessades en formar part del grup Escola Inclusiva en Perill, feu-nos arribar les seves dades al correu, com a mínim nom, cognoms i mail al correu escolainclusivaenperill@gmail.com
Si són membres d’alguna entitat o Centre Educatiu, que ens facilitin també aquestes dades
Salutacions.
Escola Inclusiva en Perill

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria