TROBADA DE FAMÍLIES "PER LA IGUALTAT DE DRETS I DEURES DE TOTES LES FAMÍLIES"

Ens complau comunicar-vos el proper dimarts 23 d’ octubre celebrarem una Trobada per Famílies amb el lema Per la igualtat de Drets i deures de totes les Famílies” a l’ Auditori Unnim de Vic (Rambla Hospital,11. Vic).
Aquesta Trobada té la finalitat d’informar a les famílies dels resultats de l’estudi “La situació de les Famílies amb persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament a Catalunya”, així com reflexionar sobre aquelles propostes a impulsar per tal de millorar la qualitat de vida de les persones amb DID i de les seves famílies.
L’objectiu principal de la Trobada es centra en què les famílies coneguin, reconeguin i prenguin consciència dels seus drets i deures i, d’aquesta manera, puguin exigir els drets que tenen reconeguts i complir els drets que els hi corresponen.
En aquest sentit us demanem que feu difusió de l’acte a totes aquelles famílies de la vostra entitat que puguin estar interessades.
Per tal de confirmar l’assistència i assegurar plaça preguem que les famílies interessades ens ho confirmin via mail a ogonzalez@dincat.cat o trucant per telèfon al 93.490.16.88 (preguntar per Olga González).
Així mateix, us informem que el dia 19 de novembre realitzarem una segona Trobada per a les Famílies a Sant Cugat (durant les properes setmanes us enviarem la informació al respecte).
Us adjuntem el programa de l’acte. Per a qualsevol aclariment, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.
 
Atentament,
 
Carme López Vigo
Coordinadora àrea de gestió de recursos i serveis a les entitats 
Grup Dincat (Discapacitat intel·lectual Catalunya) Membre FEAPS
Telèfon 93 490 16 88 | clopez@dincat.cat

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria