CURSA DE LA DONA: AVÍS A LES PARTICIPANTS

Holaaaaaa! Com esteu? Preparades? Ja falta poc per al gran eventooooo! Bien!

RECOLLIDA DE DORSALS I SAMARRETES: Divendres 26 de 16 a 18h a la porta de l’escola. Si alguna de vosaltres no pot venir, demaneu-li a alguna amiga que us la reculli.
RECOMANACIONS ROBA CURSA: Diumenge caldrà anar vestides amb la samarreta de la cursa, un calçat adequat (no estreneu sabatilles aquell dia, si us heu de comprar alguna bamba cal que us les poseu uns dies abans, encara que camineu, que són sis quilometres i us podrien fer mal), pantalons còmodes (us heu de sentir lliures i a gust amb la roba que porteu!). 
 
ABANS D’INICIAR LA CURSA: Un cop arribem allà el diumenge, caldrà passar a buscar els xips. Aquests són xips que caldrà retornar a l’arribada. En un principi hi ha diferents cues per passar-los a buscar, si no anem equivocats heu de buscar el número del vostre dorsal.
 
ANEM-HI TOTES JUNTES: Per tots aquests motius, qui vulgui fer pinya ja des d’aquí, us proposem quedar a les 8,30 a la parada de metro de Poblenou. En el cas poc probable que plogui (hem demanant sol per aquell dia), ens trobarem a baix al vestíbul del metro.
TROBADA A PLAÇA ESPANYA: Les participants que preferiu trobar-nos a la mateixa Plaça Espanya, quedem a les 9,30h a la zona de repartiment dels xips. La cursa comença a les 10h.
Fins diumenge!!

 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria