VOLUNTARIS i VOLUNTÀRIES PER LA FESTA SOLIDÀRIA DE TARDOR

Benvolguts pares i mares de l’Arenal,
Com ja us vam anunciar, el proper diumenge 11 de novembre a les 11 del matí tindrà lloc la I Festa Solidària de Tardor al pati de l’escola. Hi haurà rasclet de venda de segona ma, tallers pels infants, menjars solidaris i un torneig de futbol entre escoles.
A hores d’ara encara ens fan falta voluntaris, molts més voluntaris. Amb el nombre que tenim actualment, malauradament, no podrem tirar endavant l’activitat i haurem d’anul·lar la festa, i des de l’AMPA ens encantaria poder desenvolupar aquestes activitats en benefici de les famílies de l’escola.
Si encara no us heu apuntat, ompliu el formulari següent: FORMULARIO CERRADO
Teniu temps fins el dimecres 31 d’octubre, ja que hem de configurar els grups de voluntaris i preparar la festa!
Animeu-vos, serà força divertit!

Comissions de Solidaritat i Belluga’t

AMPA Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria