NOVETATS A LES EXTRAESCOLARS DE L'ARENAL

Benvolgudes famílies,
Us comentem les darreres novetats a les extraescolars de l’Arenal per si els vostres fills s’animen a participar-hi:
TEATRE: Gràcies a una mare emprenedora s’ha aconseguit un nombre suficient d’inscrits per a obrir l’activitat. S’iniciarà el dijous 8 de novembre.
HOQUEI: L’entitat que imparteix l’activitat de Hoquei a la nostra escola (Catalonia HC) ha ofert als alumnes inscrits la possibilitat d’integrar-se als seus propis equips (Benjamí -3r i 4t- o Aleví -5è i 6è-) amb una quota mínima excepcional de 12,50€ al mes que inclou la federació i l’assegurança. Això els permetrà jugar els partits dela Federació Catalanad’Hoquei els dissabtes al matí. El lloguer del camp, àrbitres i material seran assumits pel Club. Els alumnes seguiran fent hoquei a l’escola els dies establerts com sempre.
Per a qualsevol dubte o interès en realitzar una d’aquestes activitats o qualsevol altra podeu adreçar-vos a Closques (www.closques.com) i/o consultar els horaris i preus de les extraescolars a: http://arenalampa.blog.pangea.org/2012/09/21/extraescolars-2012-2013/
Gràcies,
Comissió Extraescolars 
AMPA Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria