ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR: PRESENTA'T

Com ja sabeu, tots els pares i mares de l’escola podem formar part del Consell Escolar on estem representats juntament amb professionals de l’escola i de l’ajuntament per a decidir el funcionament de l’escola.
Abans que la LOMCE (nova llei d’educació del govern espanyol) s’aprovi i retalli presumiblement les funcions dels Consells Escolars, des de l’AMPA us animem a viure de prop tot aquest procés democràtic. I us encoratgem  a que hi presenteu la vostra candidatura com a representants dels pares i mares en el Consell Escolar de l’Arenal de Llevant.
Des de l’AMPA us oferim aquest bloc a tots els candidats perquè us presenteu durant la campanya electoral, si voleu, entre el 21 de desembre i el 17 de gener (les eleccions seran el 18 de gener). Feu-nos arribar una foto i un breu escrit amb les vostres opinions a: arenalampa@gmail.com
Més info sobre el Consell Escolar i el procediment de les eleccions en aquest díptic editat per la FAPAC.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria