MANIFESTACIÓ CONTRA LA LLEI D’EDUCACIÓ DEL MINISTRE WERT I LES RETALLADES

El MUCE crida a la mobilització de la comunitat educativa en contra de la LOMCE i les retallades a l’educació, i per defensar l’educació pública i la llengua catalana

EL DIA 13 DE DESEMBRE 

-MIGDIA: Organitzem actes de protesta als centres (cadenes humanes a l’entorn del centres, entre un centre i l’altre, xiulets, pancartes, etc.).
-A les 18:00h: MANIFESTACIÓ que tindrà lloc a Barcelona a les 18:00h de la tarda, des de Pl. Universitat/cruïlla Pelai fins a la plaça Sant Jaume.
Les entitats que conformen el MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) convoquem a participar activament a la jornada de lluita de l’ensenyament, convocada a tot l’Estat, per al dia 13 de desembre de 2012, en defensa de l’educació pública i contra la LOMCE i les retallades.
A Catalunya, tenim un doble motiu per sortir al carrer: un atac sense precedents al nostre model educatiu català i a la immersió lingüística, que posa en qüestió la igualtat d’oportunitats per a tot l’alumnat, i d’altra banda, una llei que no fa més que augmentar la mercantilització i aprofundir en la privatització de l’ensenyament públic, alhora que s’estan retallant, de manera desmesurada, els pressupostos de l’educació pública.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria