NOTÍCIES DEL MUSEU BLAU

Han passat  150 anys i 29 dies de concurs, i la balena del Museu ja té gairebé un nom.  Tots els 849 noms que hem rebut tenen la seva raó de ser, el seu perquè. Tots ells tenen un significat i una reflexió acurada i després de 15 dies intensos el jurat1   expert ha escollit 10 finalistes.
Fins el dia 22 de gener inclòs podreu votar el nom que creieu més apropiat per la balena del Museu. Entreu al web del concurs i voteu el que  més us agradi:
http://concurs.museuciencies.cat 

El resultat el coneixerem el dia 27 de gener amb una gran festa popular d’aniversari on es farà públic  el nom de la balena. En Dani Jiménez, el científic de La partida de TV3dinamitzarà la festa (vídeo,- no deixeu de veure’l és molt divertit!!!!) des de les 11h del matí al Museu Blau.
* (1) El Jurat del concurs Posa nom a la Balena està format per Pilarin Bayés, il·lustradora; Carles Capdevila, director del diari Ara; Xavier Duran, director del programa Medi ambient de TV3; Bruno Oro, actor i músic; Pep Puig, cap de Marketing Online i Projectes de El Periódico de Catalunya, Lina Ubero, cap de Programes Públics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona  i Anna Omedes, directora del Museu de Ciències Naturals de Barcelona,

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria