CADENA HUMANA PER L'EDUCACIÓ

CARTEL-DIAGONAL-EDUCACIO-optiAquest diumenge 3/3/13 a les 11.30 hi haurà una Cadena Humana per la Qualitat de l’Educació des del Fòrum fins a Glòries, per tota la Diagonal. Cada escola hem d’aportar un mínim de 50 persones perquè la cadena humana tingui ressò mediàtic i els polítics entenguin d’una vegada que això de l’educació és important, que a les famílies ens interessa que l’escola pública sigui de qualitat i que no permetrem que retallin el futur ni les oportunitats als nostres fills!
Les famílies de L’Arenal de Llevant quedem a Diagonal/Bac de Roda a les 11.30. Recordeu de dur samarretes grogues i pancartes reivindicatives! La cadena serà festiva, pacífica i reivindicativa.
Comptem amb vosaltres!!
AMPA

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria