XERRADA: EL VALOR DE L'ESCOLA INCLUSIVA

Des de l’Ampa de l’escola de l’Arenal de Llevant, hem organitzat la “Primera Jornada de l’Escola Inclusiva” que celebrarem el proper dijous 14 de març.
L’objectiu d’aquesta jornada es posar de manifest, de manera festiva, el valor de l’Escola Inclusiva. Tot sovint cal recordar que l’Escola Inclusiva és una conquesta social i que una educació igualitària es clau per a la construcció d’una Societat igualitària. A més, les darreres conclusions del projecte Includ-ed, basades en el projecte de recerca de més nivell científic i més recursos que s’ha fet mai sobre educació escolar per part dels Programes Marc de la Unió Europea, demostren que els principis de l’Escola Inclusiva són garantía d’èxit educatiu per a tots els alumnes.
Avui la reducció de recursos posa en perill el model d’Escola Inclusiva, i hem de fer el possible per que no sigui així. Però, malgrat tot, també tenim camí per fer en el sentit deconsolidar una veritable cultura d’inclusió entre la comunitat escolar (pares, mares, mestres, alumnes). Per tant, volem que aquesta jornada serveixi per a donar rellevància i posar en valor tot el que hem guanyat i tot el que ens queda per fer.
Amb aquests objectius us volem convidar a participar de la xerrada que celebrarem el proper dijous 14 de març a les 20:00h sota el títol: EL VALOR DE L’ESCOLA INCLUSIVA. A la xerrada tindrem el plaer de comptar amb Efren Carbonell, de la fundació Aspasim, i altres experts sobre inclusió, per conèixer d’on venim, quina es la situació actual i quins reptes de futur ens hem de marcar.
AMPA Arenal de Llevant
Comissió Escola Inclusiva
Cartell 1ª Jornada Escola Inclusiva

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria