II PAELLA DE GERMANOR

Hola a tots!!!
esperem que aquest dies de descans us hagin servit per carregar pil.les, perquè us necessitem!!! recordeu que el proper dissabte 13 d’abril farem la II Paella de Germanor i necessitem més voluntaris per poder organitzar-ho tot.
Necessitarem gent pel matí i després per la tarda ja que haurem de recollir-lo tot i deixar l’escola ben neta. Podeu deixar un mail a la següent direcció indicant el torn que us vagi millor:
– susannaprado@hotmail.com
També ens falta encara un furgó i algunes bombones de butà!!! Si us plau si teniu o podeu aconseguir-les us agrairíem que ens ho comuniqueu el més aviat possible atès que no queda gaire temps i aixó es molt important. No us preocupeu que abonarem el butà que gastem per fer la paella!!!
Us recordem que NO es permetrà l’entrada al pati de l’escola sense ticket. Així doncs, tots el nens i adults que vulgueu gaudir d’aquesta festa haureu de tenir ticket!!!
Moltes gràcies,
Els coordinadors

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria