XERRADA SOBRE CONSUM: SUSPESA

Des de la Comissió Escola de Mares i Pares de l’AMPA de L’Arenal de Llevant us volem comunicar que:
Malauradament ens veiem en l’obligació de suspendre la xerrada sobre consum programada pel dijous 25 d’abril a les 21h per tal de sumar-nos a la jornada de reivindicació contra les retallades que es durà a terme al nostre districte al llarg d’aquest mateix dia. Entre d’altres actes es farà una xerrada informativa sobre la LOMCE ( la nova llei d’educació del ministre Wert ) a l’escola Les Acàcies  a les 17:30. El mateix dia 25 a les 19:00 hi haurà una concentració a Can Felipa per protestar contra el tancament de determinats equipaments públics que han estat usats com espais per a exposicions. Intentaríem però tornar a sol·licitar la formació en consum per una altra ocasió.
Esperem que us en feu el càrrec i us animem a participar en els actes reivindicatius del barri.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria