ACAMPADA GROGA CONTRA LA LOMCE I LES RETALLADES

En el marc de les reivindicacions col·lectives que hem estat organitzant les ampes del Poblenou agrupades dins de la Plataforma en Defensa de l’Escola Pública, us convoquem a totes les famílies a sumar-vos a  l’Acampada a la platja de la Mar Bella que tindrà lloc el proper diumenge 9 de juny de 10 a 14h i que significarà l’acció de cloenda de les movilitzacions contra les retallades en educació que hem estat fent durant tot el curs.
Totes les famílies que tingueu una tenda disponible i que vulgueu sumar-vos a la iniciativa, cal que ens ho comuniqueu a l’Ampa de L’Arenal per a fer la previsió i la coordinació amb totes les Ampes del barri i de la ciutat.
Envieu-nos un email abans del dimarts 4 de juny a: arenalampa@gmail.com
Famílies en lluita!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria