XERRADA "ARGUMENTS CONTRA LA LOMCE": DOCUMENTS

El dimecres passat vam realitzar la xerrada “Arguments contra la LOMCE” a càrrec d’Hèctor Silveira (FAPAC) i de Pere Leirón (CGT i MUCE) amb molt d’èxit de participació de mares i pares de l’escola.

Hi vam presentar la nova comissió mixta formada per representants de l’Escola i de l’Ampa de L’Arenal de Llevant amb l’objectiu de reivindicar la qualitat i els valors de l’Escola Pública i de donar a conèixer a tothom el desgast que està començant a patir amb les retallades i les noves normatives.
 
Us adjuntem els power points i la documentació que ens van aportar els dos ponents i us animem a participar activament en els actes de reivindicació i de lluita que seguirem organitzant juntament amb la Plataforma en Defensa de l’Escola Pública del Poblenou.
 
Comissió Educació En Lluita
iconopowerpoint
Presentació CGT
iconopdf
Presentació FAPAC
iconopdf
Esborrany LOMCE
 
PDF 20 motius
(pendent)

[nggallery id=14]

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria