PRESENTACIÓ DEL PROJECTE "QUÉ PUC FER PER UN MÓN MILLOR?"

Des de l’Assemblea Social del Poblenou us volem presentar un projecte en què hem estat treballant amb molta il·lusió per contribuir a fer d’aquest món un món millor i més just per a tothom: “Què puc fer per un món millor?“.
En contra de la repetida frase “no hi ha alternatives”, nosaltres pensem que n’hi ha moltes d’alternatives. En aquest projecte, hem intentat recollir algunes d’aquestes alternatives, incloent una petita explicació del perquè poden contribuir a un món millor. Hem prioritzat llistar aquelles alternatives que estiguin a l’abast de tothom, i que no depenguin de la posada en marxa d’alguna política per part dels “d’adalt”.
El projecte el podreu consultar a la nostra web al següent enllaç: http://www.assembleasocial.poblenou.org/k-puc-fer-x-1-mon-millor/
Veureu que em classificat les propostes en quatre grans apartats:
1) Informa’t (a través de mitjans de comunicació alternatius)
2) Implica’t en la lluita
3) Practica un consum responsable
4) Passa’t a la banca ètica
5) Passa’t a l’energia neta
6) Planta-li cara a allò que és injust, fes desobediència civil
Esperem que us sigui útil i que us animi a posar el vostre granet de sorra per un món millor!!
Us animem també a fer difusió del projecte. Quans més siguem, més poder tindrem per aconseguir canviar les coses a gran escala!
Finalment, comentar-vos que aquest és un projecte viu, obert a comentaris i altres propostes, per tant us convidem a enviar-nos els vostres suggeriments.
Totes ho podem tot!
Assemblea Social del Poblenou
Twitter: @assembleapoble9
Facebook: Assemblea Social del Poblenou – Sant Martí

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria