L'ARENAL A LES FESTES DEL POBLENOU 2013

Benvolgudes famílies,
Ja ha arribat el mes de setembre amb el nou curs escolar i les festes del barri on l’Ampa participa molt activament aquest any del 10è aniversari de la nostra escola.
Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos i destacar els principals esdeveniments on volem implicar les famílies de l’escola:
1)     CERCAVILA DEL PREGÓ + PREGÓ
El proper dissabte 7 de setembre, amb motiu de l’inici de la Festa Major de Poblenou a la tarda hi haurà  la cercavila per la Rambla, on L’Arenal participarà amb els capgrossos. Per això, necessitem nens i nenes  per portar-los  i dos pares o mares per a l’organització de la rua.
Us invitem també a escoltar i recolzar a la pregonera de les Festes, l’Àfrica Ragel (escriptora poblenovina i mare de l’escola!).
2)    MATINAL INFANTIL
El diumenge dia 8 tindrà lloc la Matinal Infantil, acte central de Festa Major que hem recuperat les Ampes i Afes del barri, on entre d’altres activitats hi haurà un espectacle d’animació infantil a càrrec de “La Tresca i La Verdesca”.
3)    SOPAR DE GERMANOR
El divendres 13 es celebrarà en el pati de l’ escola de Acàcies, un sopar de germanor organitzat per totes les Ampes i Afes del barri per a totes les famílies.
Cadascú s’ha de portar el menjar i hi haurà servei de bar. A la finalització del sopar, hi haurà música en viu a càrrec del grups  “Les Mamelles de la Víbria” i “Lazy Groove”.
Per poder participar en aquest sopar, heu de reservar taula al preu simbòlic d’1 € per cadira.  Si aquesta primera experiència de germanor entre Ampes funciona, la idea éss que cada any es faci a una escola diferent.
La Marta Jara estarà a la vostra disposició per a la venda de tiquets a L’Arenal. Els horaris: dilluns 9  i dimarts 10 de 8 a 12.30 i  dijous  12 i divendres  13 de 16.30 a 18.
4)    HOQUEI AL PATI DE L’ESCOLA
El dissabte 14 de setembre a les 10.30 tindrà lloc al pati de l’escola de L’Arenal del Llevant, un partit d’hoquei entre L’Arenal del Llevant i el Catalonia Hoquei Club (CHC) per celebrar els 10 anys de l’escola i del CHC seguit d’una exhibició pels jugadors infantils i cadets del CHC.
L’equip de L’Arenal serà format pels nens i nenes que van participar el curs anterior a l’extraescolar d’hoquei a l’Arenal contra l’equip mixt d’alevins del Catalonia, subcampió de Catalunya 2013 de hoquei sala, on juguen també alumnes de la nostra escola.
De 12.00 a 14.00, hi haurà  demostracions i iniciació a l’hoquei obert pels tots els nens i nenes de 6 a 16 anys. (Recomanat portar roba esportiva, sabatilles d’esport i espinilleres). Activitat dirigida pels entrenadors del Catalonia Hoquei Club.
IMPORTANT:
Necessitem voluntaris. Us agrairem que contacteu amb la Marta Jara (arenal.sas@gmail.com) i confirmeu la vostra disponibilitat i l’activitat en la que voleu ajudar (cercavila, matinada, sopar, etc.).
Ja podeu trobar programes oficials de les Festes Majors del Poblenou al vestíbul de nostra escola. Us recomanem la lectura en el programa de festes de  l’entrevista de la nostra pregonera i dels articles dels 10 anys de L’Arenal i del Camí Escolar.
Esperem comptar amb tots vosaltres en tots els actes.
Bones festes i feliç tornada!!!
Ampa de L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria