PROTESTA DAVANT EL CONSELL ESCOLAR – 6 DE NOVEMBRE

no retalleu
La Plataforma en Defensa de l’Educació Pública (totes les ampas del Poblenou i altres entitats) han organitzat una mobilització per al proper dimecres 6 de novembre a les 17h a la Rotonda del Casino.
Anirem tots junts fins a la Seu del Districte (Pça Valentí Almirall) durant la celebració del Consell Escolar de Districte per a reclamar una resposta a les nostres inquietuds que fa temps que les administracions ens estan esquivant.
La Plataforma ha redactat un manifest molt resumit però molt directe amb les preguntes a citar en el Consell Escolar sobre els temes que actualment ens preocupen més:

  • Estat i Pla de treball del primer institut públic de secundària (terrenys Fluvià).
  • Estat i Pla de treball del segon institut públic de secundària.
  • Adscripcions escola-institut.
  • Beques menjador.

A totes les famílies: porteu cassoles, xiulets, instruments, soroll i tota la indignació que pugueu!!! Estem grocs de tant esperar!!! Volem respostes!!
US HI ESPEREM!!!!
Comissió Escola en Lluita
PD: Us  fem arribar un vídeo que han fet l’AMPA de l’Escola Fort Pienc per a protestar contra el nou sistema de substitucions de mestres amb el que un grup classe d’educació primària es pot trobar sense mestra/e durant més de quinze dies!! Per veure’l cliqueu sobre la imatge.
video
 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria