XERRADA COL-LOQUI: DIR “NO” TAMBÉ EDUCA

XERRADA
L’Escola de Pares de l’Escola Pere IV inaugura el curs 2013-14 amb aquesta xerrada-col-loqui que esperem sigui del vostre interès, l’activitat serà el proper dijous dia 28 de Novembre a les 18:00h a l’Escola Pere IV a càrrec de Elena Ramírez formadora de la FAPAC, a continuació us fem una sinopsis del que tractarà la xerrada-col-loqui:
cartell-dir-no-tamb-
Entre l’autoritarisme i la permissivitat hi ha un necessari camí d’en mig: posar límits de forma educativa, respectuosa, ferma i clara.
Aquesta xerrada abordarà la necessitat i els beneficis de posar límits de forma adient als nostres fills i filles. Treballarem les dificultats que les famílies tenim en el dia a dia al respecte (pèrdua de control, perdre els papers,…) i mobilitzarem plegats els recursos de què disposem per exercir una autoritat positiva i assertiva (explicar-nos bé, construir normes que ajudin, actituds respectuoses i reflexives,…).
És imprescindible posar límits i dir NO quan calgui. Hi ha conductes que no són adients: per perilloses, contràries als usos de la família, l’escola o l’entorn social o perquè són irrespectuoses amb els drets dels altres. També els hem d’ensenyar a dir-se NO a si mateixos quan els faci falta a la vida i han d’aprendre a conviure i acceptar l’autoritat i la jerarquia. Unes normes de convivència i funcionament clares facilitaran la vida de tots i totes.
Els beneficis de posar límits i fer-ho adientment són molts: millora la convivència, augmenta el respecte als altres i a sí mateixos/es, els petits es senten més segurs/es, tindran més sensació de control i comprensió del món que els envolta. En definitiva, l’educació que rebran serà més realista i els prepararà millor per adaptar-se a la vida.
Preguem confirmació d’assistència  al correu: soniaportell@gmail.com
Us hi esperem,
L’ESCOLA DE PARES SOM TOTS.
HI HAURÀ SERVEI D’ACOLLIDA GRATUITA

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria