L’AMPA DE L'ARENAL NO OFEREIX CASAL PROPI AQUEST NADAL

La Comissió de Casals informa a les famílies que aquest curs 2013-2014 no està en condicions d’oferir una proposta de casal d’hivern per les properes festes de Nadal. Tots els esforços dels membres d’aquesta comissió estan centrats en buscar una bona oferta per l’estiu, donat que és el casal més utilitzat per les famílies de l’escola.
Tot i no proposar una oferta pròpia de Casal de Nadal, la comissió ha posat a disposició de les famílies informació de primera mà sobre algunes de les iniciatives d’aquest tipus que sí que s’organitzen al barri com és el cas de la que gestiona CET10. A més a més d’aquesta, hi ha d’altres possibilitats no gaire lluny, com pot ser la que ofereix el Club Vila Olímpica, de caire més esportiu.

Casal Pere IV
Casal Pere IV

CASALDENADAL-1CASALDENADAL-2

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria