VISITA DEL PATGE REIAL DEL PROJECTE CAP NEN SENSE JOGUINA

El proper dissabte 4 de gener diferents entitats del Poblenou organitzen, en el marc del projecte Cap nen sense joguina, una visita del Patge Reial per recollir les cartes pels Reis d’Orient i diferents activitats paral·leles al Casal de Barri del Poblenou (Rambla Poblenou, 49).
La visita del Patge al Casal serà de 11 a 13h i de 17 a 19h. En aquest mateix horari hi haurà tallers de fanalets, maquillatge infantil i venda de pastissos i cafès.
Des de la nostra AMPA participem en l’organització d’aquestes activitats juntament amb les de les escoles Les Acàcies, Fluvià, La Mar Bella, Pere IV, Sant Martí i Vila Olímpica.
La recaptació del dia 4 anirà íntegrament destinada al projecte de la Ludoteca del barri, Maria Gràcia Pont, que també organitza dues activitats més dissabte 21 de desembre i diumenge 5 de gener. Podeu consultar la informació a la seva web.
Patge

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria