CONCENTRACIÓ AL DISTRICTE: 19 MARÇ 17:30h

Famílies, alerta!
Els esdeveniments del tema institut nou (solar Fluvià) es precipiten.  L’Administració desconvoca avui unilateralment la reunió prevista per demà, dimecres 19 de març, al Districte, al·legant que el Consorci no pot assistir-hi perquè no té la documentació a punt i emplaçant-nos al mes d’abril.
La Plataforma per l’Educació Pública del Poblenou ha fet gestions amb la gerència del Districte per mantenir la reunió, ni que sigui només amb l’Ajuntament, per parlar del pla urbanístic ja aprovat inicialment. Però l’Ajuntament s’hi nega i diu que trucarà les ampes una per una per desconvocar la reunió.
Com a Plataforma creiem inadmissible aquesta maniobra dilatòria -que només esquiva donar la cara i imposar sense debat ni participació uns fets consumats- i decidim mantenir la cita, convertint-la en una concentració a les portes del Districte demà dimecres 19 de març, a les 17.30 hores, per intentar forçar igualment la reunió amb l’Ajuntament.
Comptem amb la mobilització de l’Ampa Fluvià, que sota el lema “Institut sí! Escola també! I sense retallades… ni de pati!” ahir va convocar les famílies a concentrar-se al Districte i us convoquem a totes les famílies del barri a sumar-vos a aquesta concentració de pressió.
Seguim batallant!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria