JORNADA TÈCNICA: L’ESCOLA INCLUSIVA A CATALUNYA, “EL REPTE D’APRENDRE”

Dins dels actes de celebració del 75è aniversari de la Fundació ASPASIM, el proper dijous 3 d’abril tindrà lloc a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears la Jornada l’Escola Inclusiva a Catalunya, “El repte d’aprendre”.
La conferencia inaugural la impartirà el El Dr. Gordon Porter, director de Inclusive Education Canadà i  considerat com un dels pares de l’escola inclusiva.
Estaran també presents l’adjunta al síndic de Greuges, l’Agència Europea per a les Necessitats educatives especials i l’educació inclusiva, Catedràtics i professors de 6 universitats publiques i privades, representants de la Plataforma per una escola inclusiva a Catalunya, membres d’EAP i diferents escoles ordinàries i Centres d’Educació especial  públics i concertats especialment compromesos en el camí cap a l’escola inclusiva en totes les etapes educatives.
Hi haurà dues taules rodones amb Famílies, representants d’AMPA i diferents testimonis de persones que viuen o han viscut processos complexos però sempre interessants i enriquidors. La jornada finalitzarà amb un petit concert de violoncels de l’escola de música de Manlleu.
El preu de la inscripció es de 32€ (inclou l’esmorzar i el dinar).
Consulta el programa de la Jornada.
Accedeix al formulari d’inscripció.
image001

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria