INTERCANVI DE LLIBRES DE SANT JORDI

st jordi llibres 2Benvolgudes famílies,
Com cada any, el dia de Sant Jordi portarem a terme el tradicional intercanvi de llibres. Per aquest motiu, us demanem que ens feu arribar els llibres que ja hagueu llegit o ja no volgueu i que estiguin en bon estat (ni trencats ni guixats, si us plau!) i que els dipositeu sobre les taules habilitades al vestíbul de l’escola des d’avui i fins a abans de Setmana Santa.
Enguany hem introduït algunes novetats a l’intercanvi. En aquesta ocasió no us donarem un tiquet per cada llibre que porteu sinó que lliurarem un tiquet a cada nen/a de l’escola, a tots. D’aquesta manera, cap nen ni nena quedarà exclòs del gaudi d’aquesta activitat.
Podeu portar tants llibres com vulgueu, entenent que si porteu més d’un per fill/a, l’esteu portant de forma altruista i solidària, col·laborant amb la causa. Això és vàlid per als llibres infantils i juvenils.
Per altra banda, els adults que volgueu participar també de l’intercanvi, sí que se us entregarà un tiquet per cada llibre la mateixa tarda de Sant Jordi i haurà una taula només destinada als llibres per a grans. És a dir, els llibres d’adults no els dipositeu prèviament a l’escola.
Naturalment, per a que tot això sigui possible necessitem voluntaris. Així doncs, qui pugui/vulgui venir a donar un cop de mà el dimecres 23 d’abril (dia de Sant Jordi) en horari de 16 a 17,45 h, si us plau, que enviï un correu tant aviat com sigui possible a l’Ampa (arenalampa@gmail.com) perquè puguem gestionar els diferents torns.
Moltes gràcies per la vostra participació!!!
Comissió Belluga’t i Comissió Biblioteca – AMPA L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria