FESTES DE MAIG DEL POBLENOU

festes2014
El desembre de 1978 va obrir les portes l’Ateneu Popular La Flor de Maig gràcies a la pressió popular. Així es recuperava l’emblemàtic edifici de l’antiga Cooperativa Flor de Maig que a partir de llavors acolliria a diverses entitats i iniciatives culturals i cíviques.
Van ser, doncs, els homes i dones que estaven engegant l’Ateneu Popular La Flor de Maig els que varen decidir fer una festa, al punt quan tot floreix, on hi cabés tothom (associacions, col·lectius, artesans, artistes,…), on cada any els ciutadans del Poblenou ens retrobéssim a la Rambla amb l’esperit de la convivència cívica.
Poden organitzar activitats incloses al programa de les Festes de Maig totes les entitats, associacions i col·lectius que ho desitgin siguin o no siguin sòcies de la Federació d’Entitats per a les Festes de Maig del Poblenou – FEM MAIG sempre que no tinguin finalitats polítiques partidistes.

I un bon exemple d’unió d’associacions per organitzar una activitat és la Gimcana de les Festes de Maig, on han participat totes les Ampes del Barri.Cartell-Gimcana-Fem-Maig_2-(1)
Les activitats de les Festes de Maig per definició, tenen un caràcter obert a tothom, participatiu, popular i fomenten la convivència i les actituds cíviques.
Les Festes de Maig son doncs:
– Obertes a totes les entitats, col·lectius i persones que vulguin participar-hi, contribuint-hi d’una o altra forma. Volem que les Festes de Maig tinguin continuïtat en el temps i, de cara a properes edicions, esperem comptar amb més entitats del barri.
– Participatives per garantir la pluralitat dins d’una activitat, les Festes, on s’ha de donar a conèixer el teixit associatiu que ja treballa al barri. Les Festes de Maig volen ser una plataforma, i a la vegada, un punt de trobada per a totes aquelles entitats del barri que es volguin donar a conèixer.
Així doncs, us animem a participar a les Festes de Maig!
Podeu consultar tota la programació, activitats (més de 50!) i més informació sobre les festes a http://www.femmaig.cat/

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria