EXTRAESCOLARS INFORMA: ESCLAT D'HANDBOL A L'ARENAL!

Com tots sabeu, l’handbol és una de les activitats extraescolars oferta per l’escola als alumnes de primària.   De fet, l’Arenal és l’única escola pública de Barcelona que ofereix la pràctica d’aquest esport. L’activitat està dirigida per el CH Poblenou, un club jove del nostre barri amb el que l’escola ha aconseguit formar un bon tàndem. Podríem dir que l’Arenal, mitjançant la seva activitat extraescolar, és la pedrera de l’ handbol base del CH Poblenou (principalment las categories benjamí, aleví i infantil).
L’handbol és un esport d’equip molt complert a nivell físic que enganxa moltíssim als nois i noies una vegada el practiquen, i sobretot, quan comencen a desenvolupar les seves destreses, i a gaudir de la competició. Actualment hi ha tres grups, segons les seves edats,  que practiquen l’handbol a l’escola:
El pre-benjamí, els més petitons ! (1er i 2on)
Tenim un grupet sensacional de joves promeses que actualment es troben entrenant i iniciant-se en aquest esport. La pròxima temporada, per a qui així ho vulgui, podran començar a competir a la lliga del Consell Escolar d’Esports de Barcelona (CEEB), a la categoria més petitona. És segur que gaudiran un munt i ho faran fantàsticament bé!
Quins benjamins ! (3er i 4t)
Aquest equip és una pinya tant dins com fora del camp. Resulta un veritable plaer veure com s’ho passen de bé jugant aquests xiquets. Acaben de proclamar-se guanyadors de la lliga regular del CEEB, després d’un campionat ple de victòries. Gràcies a la dedicació i a l’esforç personal del seu entrenador, que ha engrescat moltíssim els nois, també han participat en diversos torneigs als voltants de la comarca. El palmarès aconseguit en aquesta temporada 2013-2014 és espectacular:
Handbol-2

  • Campió torneig internacional “Valero Rivera” (Lloret de mar).
  • Campió torneig “12 hores de mini handbol” (Sant Quirze del Vallès).
  • Sotscampió torneig internacional “Valero Rivera” en la categoria Aleví (aquí s’han reforçat amb alguns del nostres alevins).
  • Sotscampió torneig handbolicat (Santa Maria de Palautordera)

I encara queda la lliga del CEEB, en la que van primers!
Per descomptat, cal dir també que tots aquest viatges i estades fora de casa han estat motiu de molta gresca i diversió per a els nostres jugadors (i per als pares també, per què no dir-ho).
L’aleví, el nostre equip mixte ! (5è i 6è) 
Tenim en els alevins al nostre magnífic equip mixte del CH Poblenou! Aquests nens i nenes juguen súper bé. I com a prova, dir-vos que actualment ocupa la segona plaça dels deu equips que es disputen la lliga regular del Consell. Molt probablement, els alevins es jugaran la final a finals de maig amb el CE La Salle Bonanova durant les Jornades de Cloenda de la lliga del CEEB.
El CH Poblenou, disposa a més, de totes la categories següents (infantil, cadets i juvenil) fins arribar als sèniors. O sigui, que els nois que vulguin seguir practicant aquest esport en acabar l’escola, podran seguir fent-ho al nostre barri, habitualment al Poliesportiu de la Marbella.
Cal destacar al grup dels infantils, no tan sols pels seus impressionats èxits esportius, sinó també pel fet d’estar format en la seva majoria per nois que han estat alumnes de l’Arenal i que ara ja es troben estudiant als instituts del barri, però continuen trobant al seu equip d’handbol un punt fàcil d’encontre per a seguir-se veient. 
Tant de bo la propera temporada es repeteixin els èxits esportius en totes les categories, i sobre tot, que tots els nens i nenes que segueixin practicant l’handbol, o els nous que desitgen afegir-se el curs vinent als nostres equips, continuïn gaudint tant com fins ara.
3 x 3, nou;
3 x 3, nou,
visca l’Arenal
i l´handbol Poblenou !

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria