PRESENTACIÓ LA FÀBRICA DEL MARÍTIM

La Fàbrica del Marítim
Associació Cultural
FABRICA
PRESENTACIÓ 
La Fàbrica del Marítim és una associació de veïns del barri del Front Marítim del Poblenou, a la qual participen varis pares i mares de la nostra escola, orientada a fomentar la participació i la convivència veïnal a través de l’organització de diferents activitats, tant lúdiques com a culturals, al barri del Poblenou.
La nova Associació Cultural del Front Marítim del Poblenou es va fundar a l’any 2011, en substitució de l’antiga associació i amb la idea de ser no només una comissió de festes sinó de tenir un paper de promotor cultural dins del barri. Amb aquest enfocament és que hem organitzat activitats com a tallers infantils de pintura, música i reciclatge, concerts i projecció de curts creats per veïns del barri. A través d’aquest tipus d’esdeveniments esperem enriquir l’oferta cultural del barri i, a més a més, brindar una oportunitat a artistes emergents de mostrar el seu treball, oferint-los per això els espais i recursos necessaris que en altres circuits poden resultar tan difícils d’aconseguir.Així mateix, amb la finalitat de cobrir diferents aspectes de la vida comunitària i fomentar la participació i integració dels veïns, organitzem esdeveniments de caràcter més lúdic o popular, com a gimcanes, tornejos de petanca i futbol, sopars de veïns i barbacoes al parc.
L’Associació Cultural del Front Marítim és una associació sense ànim de lucre que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, qui ens proporciona part dels equips necessaris per realitzar les activitats que organitzem. No obstant això, seria molt difícil poder dur a terme totes les  nostres propostes sense comptar amb la col·laboració d’institucions i veïns del barri, ja que no disposem dels recursos econòmics necessaris suficients.

FOTO1

FOTO2 FOTO3
FOTO4 FOTO5

CONTACTE I MÉS INFO
Email: lafabricadelmaritim@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/lafabrica.maritim
Blog: http://lafabricadelmaritim.blogspot.com.es/

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria