ESCALFANT MOTORS!!! CERCAVILA DEL 14 DE JUNY

El dissabte 14 de juny, a les 18:00 h, hi ha convocada una acció en defensa de l’escola catalana i el dret a decidir el propi model educatiu. Es tracta d’una gran cercavila reivindicativa que transcorrerà pel centre de Barcelona sota el lema “Per un país de tots, decidim escola catalana”.

Les famílies i escoles del Poblenou hem quedat a les 17 h. al Metro Poblenou o bé a les  17,45 h., a la Pl/ Urquinaona, davant el Teatre Borrás.

Es tracta d’una gran mobilització de país que vol aconseguir una assistència massiva, tant de ciutadans com de grups en forma de comparsa (escoles, esplais i agrupaments, cultura popular, teatre de carrer, bandes de música…). Nosaltres estarem presents amb alguns dels nostres capgrossos i el nostre grup de percussió.
Sabem que al llarg de l’any us demanem en nombroses ocassions la vostra mobilització per a defensar el nostre model d’escola pública, però si només podeu una vegada: és aquesta!!!
Us ho avisem amb cert temps, per a que ja ho aneu marcant a les vostres agendes.
Creiem que és important l’assistència de quanta més gent, millor i per això farem nous recordatoris d’aquest tema d’aquí al dia 14. I acabarem de concretar com quedem per anar-hi tots plegats.
Per altra banda, Som Escola, entitat organitzadora de l’acte, comercialitza un pack que inclou samarreta, un passatemps i un petit kit per a fabricar el propi capgrós. A través de la seva pàgina web, podeu fer la vostra comanda o veure els punts de venda on adquirir-la. Això ja és opcional 🙂  www.somescola.cat
No ens falleu! Us hi esperem!
Fem escola!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria