SOPAR DE FESTA MAJOR A L'ESCOLA ARENAL

Benvolgudes famílies de l’Arenal,

Com podreu observar en els propers dies, comencem el nou curs amb molta, moltíssima empenta! Per no atabalar-vos més del compte, anirem mica en mica. El primer i més important, però, és donar la benvinguda a les noves famílies de P3: enguany som una classe més! Esperem que els petits s’adaptin el més aviat possible!

I, ara sí, us volem convidar a participar  al II Sopar de Germanor organitzat per totes les Ampas i Afas del barri dins el marc de la celebració de la Festa Major del Poblenou. Aquest sopar es celebra cada any a una escola diferent. L’any passat es va fer a l’Escola Acàcies, amb una gran acollida per part de famílies de totes les escoles. En aquesta ocasió, el sopar tindrà lloc a la nostra escola, així que esperem que la participació no es veurà minvada. Comptem amb vosaltres!

sopar festa major arenalEl sopar tindrà lloc el proper divendres 19 de setembre a partir de les 20 h.  Cada família haurà de portar el seu menjar i hi haurà servei de bar. A la finalització del sopar, hi haurà música en viu a càrrec del grup “Lazy Groove”.

Per a poder participar en aquest sopar, heu de reservar taula al preu simbòlic d’1 € per cadira. El nombre de tickets és limitat, així que si hi esteu interessats, afanyeu-vos a aconseguir el vostre. Com que tenim molt poc temps per davant, excepcionalment, aquesta setmana estarem a la vostra disposició a partir de les 9 del matí i per les tardes de 16,30 a 18 h per a que pogueu comprar els tickets. 


Si voleu ajudar en el muntatge i desmuntatge de tot el sarau, envieu-nos un correu electrònic a arenalampa@gmail.com 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria