CURSA DE LA DONA 2014

Benvolgudes mares, filles, àvies, tietes, cosines, veïnes… de l’escola:
Un any més, us proposem participar a la X Cursa de la Dona a la nostra ciutat, que tindrà lloc el proper diumenge 19 d’octubre, al matí. Es tracta d’una cursa d’aproximadament sis quilòmetres que transcorre pels carrers de Barcelona, amb sortida i arribada a l’avinguda Maria Cristina.
A la nostra escola tenim un bon nombre de mares esportistes que ja han fet del córrer una part important del seu temps d’esbarjo. Per tercer any, us convidem a que ens unim, a que fem pinya i participem conjuntament en aquesta cursa, al costat de les mestres de l’escola. Un cop més, comptem amb la subvenció de l’IBE (Institut Barcelona Esports). Gràcies a aquesta, la inscripció a la cursa és gratuïta i inclou samarreta, dorsal i xip.
A les qui encara no us heu animat mai a córrer, aquesta pot ser la magnífica ocasió per a començar a fer-ho. I per ajudar-vos a fer aquest pas, l’organització estableix uns entrenaments col·lectius que començaran el proper dia 25 de setembre al parc de la Ciutadella. Concretament, seran els dimarts i dijous a les 20 h, amb diferents nivells de dificultat. Concretament, els dies seran 25 i 30 de setembre, 2, 7, 9, 14 i 16 d’octubre.
Per altra banda, com sabeu, es tracta d’una activitat esportiva que té un component solidari, doncs els diners que es recullen amb les inscripcions es destinen a la Asociación Española de Lucha contra el Cáncer. És per això que, enguany, de forma paral·lela, farem la nostra pròpia recollida de donatius per a que tothom qui ho desitgi pugui participar-hi  – corri o no la cursa. Properament us informarem de la manera en que procedirem a fer aquesta campanya.
Per a apuntar-vos, només cal que ompliu amb les vostres dades el formulari que trobareu al final d’aquesta entrada al blog FINS L’11 D’OCTUBRE.  La inscripció està limitada a majors de 12 anys.
Places limitades a 125.
Inscrites fins al moment: [cfdb-count form=”JetPack Contact Form 5345″] (per veure la llista actualitzada de persones ja inscrites prem “continuar llegint“)
TANCAT

Lliste d’inscrites:
[cfdb-table form=”JetPack Contact Form 5345″ show=”1_Cognoms,2_Nom,3_Data de naixement (DD/MM/AAAA),4_Selecciona una opció,5_Talla samarreta” role=Anyone]

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria