CURSA SOLIDÀRIA A FAVOR DE LES MALALTIES MINORITÀRIES

REFETA ANTERIOR 5mm FORUMEl proper 26 d’Octubre a les 10h, la Federación Española de Enfermedades Raras (FEDER) Delegació de Catalunya organitza una Cursa Solidària en el Parc del Fòrum de Barcelona, baix el nom de Cursa per l’Esperança”.
La finalitat d’aquesta Cursa és conscienciar la societat dels greus problemes que pateixen els més de 3 milions d’afectats de Malalties Minoritàries a Espanya, 500.000 dels casos diagnosticats a Catalunya.
L’esdeveniment combinarà esport, salut, oci i diversió amb la solidaritat, per això comptarà amb una carpa de sensibilització, on es podrà comprar productes solidaris, i a on també es realitzaran tot tipus d‘activitats infantils i lúdiques.
Podeu veure tota la informació a la web de la cursa: www.cursafeder.com
Pot participar tothom que vulgui: pares amb nadons amb cotxet, persones en cadires de rodes, amb gossos pigall, etc.
Serà un dia molt especial per la gran família que composem el col·lectiu dels afectats/familiars/amics que pateixen una Malaltia Minoritària.
Les inscripcions ja estan obertes a la web de la cursa:

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria