JUMPING CLAY

Benvolgudes famílies,
aquest trimestre ha estat el primer que s’ha fet l’extraescolar de Jumping Clay. Per aquells que no la coneixeu, Jumpin Clay és una activitat en què es treballa amb un material molt nou amb què es poden crear figures en 2D i 3D. Es tracta d’una argila de colors fàcil de manipular que estimula els cinc sentits amb la seva aroma i el tacte suau. Un cop s’asseca no pesa i bota, cosa que fa que les figures siguin molt més divertides. No taca i ni cal que un adult supervisi la manipulació de l’argila perquè no és tòxica. Es tracta d’una activitat que ajuda a desenvolupar la creativitat i la innovació.
Aquest primer trimestre la temàtica han estat els contes. Aquí podeu veure algunes de les figures lliures que han fet els nens i nenes participants:
Jumping_clay2           Jumping_clay3             Jumping_clay1
Ara han començat a treballar amb la flora i fauna de la sabana. Aquí en podeu veure el cartell:
1rtrimestre_primaria_jumping
Esperem que us hagi agradat i que us animeu a fer-ne el proper trimestre!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria