INICIATIVA LEGISLATIVA POPULAR PER UN NOU SISTEMA EDUCATIU A CATALUNYA

Feda12El passat 25 de juny  va tenir lloc la constitució de la Comissió Promotora de la ILP (Iniciativa Legislativa Popular) per una Proposició de llei del sistema educatiu de Catalunya.

Davant l’atac sense precedents a l’educació pública del nostre país, un grup de persones, a partir d’una proposta de l’Assemblea Groga, va constituir un grup de treball l’estiu del 2013 com a “espai obert i unitari”, per tal d’elaborar una ILP per una Nova llei d’educació. A partir de les aportacions de molts actors de la comunitat educativa i de la societat civil, es van redactar els principis que haurien de regir el sistema educatiu per tal de cercar recolzament i presentar-ho com una nova Iniciativa Legislativa Popular.

El següent pas va ser crear la comissió promotora i, a continuació, el text haurà de passar per una “validació jurídica”, i per arribar a ser debatuda al Parlament requerirà unes 50.000 signatures. Recollir signatures per presentar aquesta nova llei, ens permetrà poder fer actes i discutir tots aquests temes, tant dins dels centres educatius, com a la societat en general. El termini de recollida finalitza el proper 1 de maig. 

En el següent enllaç: http://www.ilpeducacio.cat/ trobareu àmplia informació sobre aquesta ILP (propòsits i justificacions, entitats adherides, materials, formes de participació, etc.) per tal que pugueu conèixer tots els detalls i decidir la vostra adhesió voluntària.

Si teniu qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb extensions@ilpeducacio.cat.

Si volem una altra Catalunya, necessitem una altra educació!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria