GRÀCIES PER FER MÉS LLARGA I FORTA LA CADENA HUMANA

La Comissió Institut i la Comissió Escola en Lluita, en ple, vol agrair a totes les famílies que el passat diumenge 19 d’abril vareu participar en l’acte reivindicatiu, convocat per la PLATAFORMA EN DEFENSA DE L’ESCOLA PÚBLICA DEL POBLENOU, formant la CADENA HUMANA, que va unir els dos solars on haurien d’anar construïts els dos futurs instituts del nostre barri, i que actualment són la nostra lluita reivindicativa.
Actes com aquest ens fan més forts com a Comunitat Educativa, i volem agrair el temps i la dedicació de totes aquelles famílies que sempre hi sou, i encoratjar a la resta perquè us necessitem per a créixer i per a fer més gran aquesta comunitat educativa.
Ja no ens alimenten les molles, ja volem el pa sencer, per l’Educació Pública, de Qualitat i per tothom.
Seguim.
COMISSIÓ ESCOLA EN LLUITA
[nggallery id=26]
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=r5XPQC1d1HU&w=560&h=315]

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria