V CURSA SOLIDÀRIA DE L'ARENAL DE LLEVANT

BenvolgudesCURSA2 famílies,
Us animem a que participeu a la V CURSA SOLIDÀRIA que tindrà lloc el proper diumenge 10 maig, a les 10h al Passeig Taulat amb Bac de Roda. En el cartell trobareu tota la informació relativa a la inscripció i al tipus de curses que es faran. Us recordem que la recaptació de la cursa anirà destinada a l’Escola d’Educació Especial Concha Espina.
Si voleu participar com a voluntaris (necessitarem gent que ens doni un cop de mà en les inscripcions, en el muntatge i desmuntatge, en el bar, tallant els carrers…), si us plau, escriviu un correu electrònic a la Marta Jara (closques@closques.cat). Us necessitem a tots i totes i us agraïm, per avançat, la vostra col·laboració.
Corredors i corredores, voluntaris i voluntàries, famílies de l’Arenal… FEM UN PAS PELS ALTRES!
Comissió Cooperació i Solidaritat
 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria