LA FAMÍLIA DEL COSTAT

la família del costatLa Família del costat vol seure a taula amb tu!
Hi ha una ciutat on persones gitanes i paies, argentines i brasileres, catalanes i marroquines dinen juntes?
T’HI APUNTES?
Des de la Comissió de Solidaritat us volem fer una nova proposta solidària pèl proper diumenge 14 de juny: la FAMÍLIA DEL COSTAT.
La Família del Costat és un projecte, impulsat per SOS Racisme Catalunya juntament amb entitats del barri, amb el que  famílies del barri d’orígens i cultures diversos es troben en un dinar en la casa d’una d’elles per compartir vivències i  coneixements, parlar dels problemes que compartim com veïns i veïnes del barri. En definitiva, crear oportunitats de relació veïnal que, a partir del diàleg, facilitin el coneixement mutu i desmuntin els estereotips i prejudicis que dificulten la convivència.
El proper diumenge 14 de juny volem fer-ho al barri, de la mà d’associacions i serveis amb els que estem treballant conjuntament.
Què pots fer?
Pots convidar o ser convidat/da a un dinar!
En cada dinar hi ha una persona que farà de dinamitzador/a o acompanyant, serà una persona que farà les presentacions, ajudarà a establir un primer vincle entre les famílies, menjarà amb elles i documentarà la trobada.
Les famílies s’aparellaran d’acord al nombre de membres, edats, fills, etc…
Com puc participar?
Al web http://www.lafamiliadelcostat.cat/index.php/inscripcions/organitza-un-dinar trobareu informació de com poden participar les famílies, tant si volen ser amfitriones o convidades.
Inscriu-te al formulari del web i podràs indicar si vols organitzar el dinar a casa o si prefereixes visitar una altra família. SOS Racisme Catalunya contactarà amb vosaltres per lligar tots els detalls de la trobada.
Tria el menú més fàcil per tu! L’important no és preparar plats elaborats, sinó la companyia.
Ens agradaria molt poder comptar amb la vostra participació! Us esperem!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria